Diensten
Gaat u uw huis te koop zetten, dat betekend dat er foto's van uw huis worden genomen. Dan is het een "must" dat het huis zo voordelig mogelijk gepresenteerd wordt. Dat betekent een opgeruimd en schoon huis en een verzorgde tuin.

U heeft uw woning te koop staan en omdat er elke dag wel potientielle kopers kunnen komen kijken, moet de woning regelmatig schoon gehouden worden. Vaak is door de drukte van de dag daar geen gelegenheid voor. Wij kunnen u ontlasten door dit voor u te verzorgen. Komt er dan een geintresseerde koper dan is alles aan kant, dat is wel zo'n prettig idee.

Heeft u binnenkort een "Kom en Kijk" en wilt u dat u huis en tuin er verzorgd uit zien? Wij kunnen ook eenmalig een "Miep Kraak" schoonmaak verzorgen.

Een nieuwe woning, druk met verbouwen, verven, behangen en veel te regelen.... de tijd dringt. De oplevering van de vorige woning staat ook nog voor de deur, heeft u even geen zin meer in het schoonmaken of geen tijd voor, wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Misschien gaat u elders in het land wonen, en u vorige huis staat nog te koop. Het gras en de heg groeien maar door. En als er een potentielle koper zich aandient is het ook wel zo fijn dat de ramen gezeemd zijn. Het vergt dan veel reistijd om de woning en tuin verzorgd te houden.

Scheiding of overlijden
Een emotionele periode waar u zeker niet met uw hoofd aan het schoonmaken van de woning denkt. Wij kunnen deze last van u overnemen, zodat u zich met de belangrijkere taken kan bezighouden.

Zomerfris
Misschien wilt u wel een frisse start in uw vakantiewoning, of een jaarlijkse grote voorjaarsschoonmaak, maar ziet u er tegenop, wij helpen u graag met een frisse start.